2022-04-27 09:07:28• hírek • Szatmár.ro

Támogassa ön is jövedelemadója 3,5%-ával a Borókagyökér Egyesület idei programjait!

Május 25-éig bárki rendelkezhet saját jövedelemadója 3,5%-ával, ezért ha úgy gondolja, célirányosan szeretné elkölteni ezt az összeget, éljen a lehetőséggel és ajánlja azt fel egy ön által támogatott cél megsegítésére.

A Borókagyökér Egyesület hosszú ideje képviseli a magyar értékeket Szatmár megyében, úgy a népművészet, mint a kézműves mesterségek, mint az egyéb népi hagyományok ápolása tekintetében. Ennek fényében egész éven át különböző tevékenységeket, képzéseket, szakköröket és táborokat szerveznek úgy fiatalok, mind felnőttek számára egyaránt.



Az idei évben már több foglalkozás is elkezdődött: már zajlik a kosárfonó szakkör, működnek a nemezes és mézeskalácsos csoportok, de hamarosan beindul a csipkeverő és a gyöngyfűző szakkör is. Folyamatban van továbbá a népi játszóház vezetői képzés, de lesznek idén is táborok, fazekastalálkozó, fafaragótábor, batik-képzés, gyermek- és ifjúsági táborok, számos felnőtteknek szóló tanfolyam és egy izgalmas néprajzi ornamentika kurzus is.

Tehát az egyesület idei tevékenységi palettája is igen széles és sokszínű, ezért ha ön is támogatná mindezek megvalósítását, ajánlja fel jövedelem adója 3,5%-át e célra. Ezt ide kattintva megteheti.










 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: